در این مقاله با استفاده ازRNase کایمریک توانسته اند مقاومت آنتی بیوتیکی میکروب ها را درهم بشکنند
آنزیم پکتین لیاز، بصورت خاص در صنایع غذایی و تولید و فرآوری نوشیدنی های میوه ای کاربرد دارد. در این مقاله با استفاده از رزین های کروماتوگرافی کمپانیAgarose Bead Technologies -ABT و انجام بهینه سازی و دستورزی های خاص کارایی و پایداری این آنزیم را بروی ساختار رزین افزایش داده اند.
آنزیم آلکالاز، یک پروتئاز بسیار مهم و تجاری است که بصورت گسترده در صنایع متفاوت و از جمله صنایع و کارخانجات بیوتکنولوژی کاربرد دارد. بدلیل گران بودن این پروتئاز بهینه سازی و افزایش کارایی آن بشدت مورد توجه کمپانی های بیوتکنولوژی و دارویی است.